Businesstravel-Mulder

030-2024802

Zakelijkvervoer (vip)

Ook voor chauffeursdiesten zoals chauffeur en auto huren als u geen tijd wil verspillen aan een file en tijdens de file gewoon kan werken op u laptop of telefoongesprekken wilt voeren.

Veilig, comfortabel en Discreet                Afbeeldingsresultaat voor foto zakelijk vervoerinfo@businesstravel-mulder.nl

Businesstravel-mulder verzorgt directievervoer op hoog niveau voor iedereen voor wie stijl, veiligheid, comfort en discretie de norm is. Directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. Businesstravel-mulder vervoert ook hun binnen- en buitenlandse gasten. Ook bekende VIP’s worden regelmatig door ons vervoerd naar hun plaats van bestemming in zowel binnen- als buitenland. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij Businesstravel-mulder de norm.

                                                                                  

                                                                                        Afbeeldingsresultaat voor foto zakelijkvervoer                                

Ook is het mogelijk om met meerdere personen te reizen, hiervoor beschikken we over busjes tot en met 8 personen. Ook een touringcar behoort bij ons tot de mogelijkheden,

Onze Scania Touring (Jacky) is geschikt voor groepen tot 57+1 personen en is voorzien van:

  • Euro 5 motor
  • DVD/CD speler
  • Bluetooth audio
  • In overleg warme & koude  dranken
  • Koelkast in overleg te gebruiken voor eigen consumpties
  • Stopcontacten (niet bij iedere stoel)
  • Climate control
  • Half lederen stoelen
  • Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolk, bus, buiten en natuur

Voor het huren van deze bus kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

. Wilt u een taxi of busje laten pendelen om uw gasten van en naar een locatie te brengen, geen probleem.

(altijd een flesje water aanwezig voor onderweg voor de zakelijke klant)

Betaalmogelijkheden
In onze voertuigen is het mogelijk om per pin of creditcard te betalen. Zo staat u nooit voor verassingen wanneer u geen contant geld bij u heeft. Voor onze zakelijke relaties hebben wij ook de mogelijkheid om op rekening te rijden. 

                                                                                                                                          KLIK OP DE TELEFOON OM U TAXI TE BESTELLEN       

  

 

AUTO MET CHAUFFEUR

U heeft tijdelijk geen eigen auto? Of u heeft relaties die op-en-top verzorgd moeten worden? U wilt luxe vervoer, maar wel discreet. Businesstravel-mulder verzorgt een privéchauffeur in een Audi A6/volvo s90/ of Mercedes E- of S-klasse. Wanneer u op zoek bent naar vervoer dat precies aansluit op uw wensen of speciale eisen, dan biedt Businesstravel-mulder de oplossing.

 

Uitsluitend topchauffeurs

Businesstravel-mulder levert op dagelijkse basis door geheel Nederland chauffeurs met auto. Ook bij grotere evenementen  bieden de chauffeurs van Businesstravel-mulder de perfecte vervoersoplossing voor zowel VIPs als artiesten. En de finesse zit ‘m in de details, dat weten wij. 

 

Luxe vervoer op maat

Voor een auto met chauffeur leveren wij maatwerk. Of het nu gaat om een midden- of topklasse model of om een limousine, busje of touringcar. Geen vraag is onmogelijk en u bent gegarandeerd van kwaliteit. De juiste privechauffeur leveren we uiteraard uit ons flexibele chauffeursbestand.

Weet u niet precies welk vervoer het best past bij uw vraag of project? Dan adviseren onze ervaren medewerkers graag over de meest passende en efficiënte oplossing. 

Directiechauffeur

Tarieven auto met chauffeur

Audi A6 / Mercedes E-klasseV.a. € 47,50 p.u.Audi A6 / Mercedes S-klasseV.a. € 67,50 p.u.9 persoons bus | VW BusV.a. € 47,50 p.u.VIP 7 persoons | V-KlasseV.a. € 67,50 p.u.

Tarieven:Exclusief BTWTarieven:Inclusief brandstofMinimale afname auto/bus:4 uur

Vanaf prijzen op basis van frequentie en aantal kilometers. 
Businesstravel-mulder levert het nieuwste type auto's.