Businesstravel-Mulder

0643844196

Elektrischetaxi

Elektrische taxi in Utrecht

Geef bij het bestellen of een elektrische of brandstof auto wilt hebben,wij werken ook samen met bedrijven die nog op diesel rijden.

Een elektrische taxi in Utrecht nodig? Businesstravel-mulder heeft comfortabele taxi voor degenen die milieuvriendelijk vervoer willen! Alle taxi zijn telefonische te reserveren. Natuurlijk met een professionele taxichauffeur.

Onze taxi’s in Utrecht zijn  te boeken tegen een van te voren vastgelegde prijs. Deze prijs voor de elektrische taxi is voor u de zekerheid van dat, ook bij files of andere vertragingen, niet meer hoeft te betalen dan vooraf is vastgelegd.

Milieuvriendelijke taxi’s

Bij telefonische bestellingen van onze milieuvriendelijke taxi in Utrecht kunnen wij onze taxi en chauffeur goed inplannen. Daarom kunnen wij bij telefonische bestellen scherpere tarieven hanteren.

Elektrische taxi’s zijn in Utrecht nog in opmars maar bij ons kunt u uw elektrische taxi telefonisch  reserveren. U bent verzekerd van hulpvaardige, vriendelijke chauffeurs en een elektrische taxi die aan alle wensen en (milieu)eisen voldoet.

U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met pin.(voorzakenrelaties is het mogelijk ook op rekening te rijden)
Wij staan vanwege onze dienstverlening in Utrecht bekend om onze service die.

Mensen kiezen voor een elektrische taxi in Utrecht maar willen ook graag een professionele, ervaren chauffeur.

Een elektrische taxi is zeker aan te bevelen als u zich milieuvriendelijk in Utrecht wenst te verplaatsen. U kunt onze elektrische taxi’s online boeken zodat u zeker weet dat u op tijd bent met een professionele taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met een elektrische taxi van BUSINESSTRAVEL-MULDER bent u in Utrecht verzekerd van comfortabel vervoer!