Businesstravel-Mulder

0643844196

Luchthavenvervoer

Wanneer u naar de luchthaven moet vanaf regio Utrecht dan dragen wij graag zorg voor het vervoer hiernaartoe. Wij van Businesstravel Mulder verzorgen  uw vervoer naar alle luchthavens in Nederland en eventueel Duitsland vanuit ons verzorgingsgebied Utrecht. Uiteraard wachten wij u bij terugkomst ook weer op in onze luxe voertuigen. Zo gaat uw kostbare tijd niet verloren en kunt u direct naar huis of kantoor.

Voor het luchthavenvervoer vanuit regio Utrecht rekenen wij voordelige standaard tarieven, zo weet u waar u aan toe bent. Deze schiphol tarieven vindt u onder het kopje ‘schiphol tarieven’ Deze tarieven zijn inclusief u ophalen op locatie, om vervolgens naar Schiphol te gaan. Voor onze scherpe tarieven voor andere luchthavens kunt u vrijblijvend bellen naar 06 43 84 41 96.

 

Voor de retourreis, van schiphol naar uw huis of kantoor hebben wij een standaard meetingpoint. Zo kunt u ons nooit missen en staan wij altijd op tijd voor u klaar. Voor de overige luchthavens hebben wij hier ook een duidelijk beleid in. 

Afbeeldingsresultaat voor plattegrond schiphol meetingpointmeetingpoint hier halen wij onze passagiers op chauffeur staat klaar met een bordje met u of bedrijfs naam.

Ook is het mogelijk om met meerdere personen te reizen, hiervoor beschikken we over busjes tot en met 8 personen. Ook een touringcar behoort bij ons tot de mogelijkheden,                                                                                                                                     

 

Voor het huren van deze bus kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.