Businesstravel-Mulder

0643844196

Privéchauffeur

Waarom een privé chauffeur van Businesstravel Mulder

Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor één van de grootste en meest moderne mobiliteitsbedrijven van Nederland. Daardoor heeft u tal van extra voordelen wanneer u voor onze chauffeursdiensten kiest. Naast onze uiterst scherpe tarieven reserveert u bij ons uitsluitend getrainde of gediplomeerde chauffeurs. Het moge overbodig zijn om te noemen, maar chauffeurs hebben service en veiligheid altijd centraal staan.

Het is bij ons mogelijk om zowel particulier als zakelijk een privéchauffeur te reserveren. Dit kan op vaste basis, maar ook voor een enkele keer.

Auto met chauffeur

Zoekt u de professionaliteit van een directiechauffeur met een luxe wagen? Dan is ons moderne wagenpark met alle soorten en maten auto’s ideaal. Van kleine groepen tot tientallen personen, wij hebben voor iedere vraag het passende voertuig.
Wij snappen dat het voor klanten prettig is als ze onze collega’s kennen. Dus wanneer u met regelmaat een chauffeur bij ons reserveert dan dragen wij er onze uiterste zorg voor dat u altijd een bekend gezicht ziet.
Als voorwaarde voor een privé chauffeur stellen wij dat u minimaal 3 uur afneemt. Tarief voor een privéchauffeur vanuit regio Utrecht is €52,50/uur.
Businesstravel Mulder is dé geschikte partner voor wanneer u opzoek bent naar een privé chauffeur in regio Utrecht. Een privé chauffeur kunt u inzetten voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld als directie chauffeur, luxe personenvervoer of wanneer u een evenement heeft waarbij u een borrel wilt drinken. Onze chauffeurs brengen u altijd veilig thuis.