Businesstravel-Mulder

0302024695

TX-KEURMERKTAXI

wij zijn in het bezit van de "TX-KEURMERK"

Voordelen TX-Keur bedrijven                               

Daarom kies je voor een TX-Keur taxi

 • Veilig: de auto voldoet aan strenge TX taxikeurmerk veiligheidseisen
 • Betrouwbaar: de taxi is gecontroleerd en geregistreerd
 • Netjes: zowel de auto als de chauffeur zijn representatief
 • Goede taxichauffeurs: TX-Keur hanteert opleidingseisen waardoor alle chauffeurs regelmatig worden bijgeschoold en hun kennis wordt opgefrist
 • Servicegericht en klantvriendelijk: de chauffeur is vriendelijk, sociaal vaardig, helpt bij het in-en uitstappen en spreekt eventueel ook de Engelse taal
 • Onpartijdig gecontroleerd: de inspectievoorwaarden zijn door onafhankelijke, neutrale partijen vastgesteld en worden jaarlijks en tussendoor ook onverwacht getoetst

Veilig, gecontroleerd en comfortabel

In een TX-Keur taxi worden klanten op een veilige en comfortabele manier vervoerd. Niet voor niets kiezen opdrachtgevers in het contractvervoer er steeds vaker voor om alleen met bedrijven samen te werken die een TX-Keur certificaat hebben.

De bedrijven die het TX-Keur hebben behaald worden jaarlijks onafhankelijk getoetst om vast te stellen of ze nog aan alle eisen voldoen. Daarnaast worden er doorlopend tussentijdse kwaliteitscontroles gehouden op straat, bij ziekenhuizen, scholen en instellingen waar taxi’s vaak komen.

Zo herken je een taxi met het TX keurmerk

Een TX-Keur taxi is te herkennen aan de blauwe sticker met het TX-Keur logo op de voorruit. Soms zijn er ook TX-Keur stickers geplakt op de zijkanten en achterkant van de taxi, maar dat is niet verplicht.

In onze landelijke database van TX-Keur taxibedrijven kunt u de ondernemingen in uw buurt vinden die voldoen aan onze keurmerkeisen.

Neem contact met ons op als u denkt dat er iets niet klopt met een TX-Keurtaxi of sticker.

 

Voordelen TX-Keur voor opdrachtgevers

TX-Keur, de keuze van opdrachtgevers

TX-Keur garandeert dat het taxibedrijf waar u zaken mee doet voldoet aan landelijke kwaliteitseisen. Een TX-Keurtaxi is een garantie voor veilig en comfortabel vervoer daarom kiezen opdrachtgevers van contractvervoer er steeds vaker voor om alleen met bedrijven samen te werken die een TX-Keur certificaat bezitten.

Uw zekerheden op een rij:

 • Veilig en betrouwbaar rijden staan voorop: het voertuig voldoet aan stringente veiligheidseisen.
 • Onafhankelijke controle op kwaliteit: stichting TX-Keur laat door de onafhankelijke instantie TÜV jaarlijks duizenden onaangekondigde controles uitvoeren op de kwaliteit van het vervoer. Bij overtreding van de reglementen kan het keurmerkcertificaat worden ingetrokken. Of u nu een bedrijf contracteert met of zonder personeel, een bedrijf voor consumententaxi of voor contractvervoer, een ZZP-er of een multinational: alle TX-Keur bedrijven moeten aan dezelfde eisen voldoen.
 • CAO-toetsing: TX keurmerkhouders moeten zich aan de CAO van hun branche houden.
 • Opleidingen en nascholingen: De stichting TX-Keur vraagt om een gedegen opleidingsplan. Alle aangesloten chauffeurs worden regelmatig bijgeschoold en hun kennis wordt opgefrist.
 • Kwaliteitsstandaard voor voertuigen: zowel auto als chauffeur moeten representatief zijn.
 • Een taxibedrijf met het TX-keurmerk zorgt voor veilig en betrouwbaar taxivervoer. De taxi is schoon en schadevrij. De chauffeur is klantgericht, goed opgeleid, komt de afspraken na en zet de klant centraal. Zowel het bedrijf als de chauffeur willen een zo’n goed mogelijke dienst leveren die is afgestemd op uw wensen.

  De taxibedrijven kiezen ervoor om zich regelmatig te laten toetsen door een onafhankelijke inspecteur zodat zij kunnen blijven voldoen aan de eisen die het Keurmerk stelt. Naast de jaarlijkse controle worden de taxi’s regelmatig onaangekondigd gecontroleerd.

  Wij hebben het voor u mogelijk gemaakt om met behulp van uw postcode de beschikbare TX bedrijven te vinden in- en om uw woon- of verblijfplaats op de pagina TX-Keur bedrijven.