Businesstravel-Mulder

0643844196

zakelijkvervoer.

Zakelijk vervoer Businesstravel-mulder.
businesstravel-mulder verzorgt directievervoer op hoog niveau voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij hebben stijl, veiligheid, comfort en discretie hoog in het vaandel staan. Wij hebben diverse vaste klanten welke veel waardering voor ons hebben. Directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. businesstravel-mulder vervoert ook de gasten van deze klanten. Wij zijn voor hen een vast en vertrouwde partner in personenvervoer in regio Utrecht.

Ook bekende VIP’s worden regelmatig door ons vervoerd naar hun plaats van bestemming in zowel binnen- als buitenland. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij businesstravel-mulder de norm. Dit benodigd verder weinig aandacht. Wij brengen iedere klant van A naar B, met veel luxe en zonder gedoe.

Naast directie- en luxe vervoer is het bij businesstravel-mulder uiteraard mogelijk om grotere groepen te vervoeren. Wanneer u op zoek bent groepsvervoer in de regio Utrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. businesstravel-mulder beschikt over busjes waarin wij naast de chauffeur 8 mensen kunnen vervoeren.
Heeft u behoefte aan vervoer voor grote groepen dan is dat ook nog mogelijk bij businesstravel-mulder. Wij hebben de beschikking over een touringcar welke tot 57 personen kan vervoeren. Dus heeft u een bedrijfsuitje, familiedag of schoolreis vanaf regio Utrecht? Wij kunnen u op een professionele heen en terug brengen. Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Luxe
Naast een professionele manier van werken staat luxe bij ons voorop. Wij begrijpen als geen ander dat u druk bent, en dat in een auto zitten niet de meest ideale plek is. Daarom zijn onze voertuigen ruim en schoon. Hierdoor hopen wij u een prettig gevoel te geven, zodat u kunt rusten of werken tijdens het rijden. U kunt ook uw afspraak meenemen tijdens het vervoer, zodat uw kostbare tijd niet verloren gaat aan het reizen. Dus ook al komen we in de file, welke we meestal kunnen omzeilen, dan kunt u gewoon doorgaan met uw werk.
Onze voertuigen zijn voorzien van alle gebruikelijke elektronica. Daarnaast kunnen wij u koud flesje serveren tijdens de rit (altijd een flesje water aanwezig voor onderweg voor de zakelijke klant).

Betaalmogelijkheden
Bij businesstravel-mulder is betalen op diverse manieren mogelijk.
U kunt betalen met contant geld, PIN of creditcard. Tevens accepteren wij American Express, MasterCard en Visa. Indien u of uw organisatie regelmatig gebruik maakt van onze diensten, dan bestaat de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen, wel zo gemakkelijk.                                                                

Auto met chauffeur
U heeft tijdelijk geen eigen auto? Of heeft u relaties die op-en-top verzorgd moeten worden? U wilt luxe vervoer, maar wel discreet. businesstravel-mulder verzorgt een privé chauffeur in een Mercedes E,S,V klasse of audi E-tron electrisch in de regio Utrecht. Wanneer u op zoek bent naar vervoer dat precies aansluit op uw wensen of speciale eisen, dan biedt businesstravel-mulder altijd de best passende oplossing.

Uitsluitend top chauffeurs
businesstravel-mulder levert op dagelijkse basis door heel Nederland chauffeurs met auto. Ook bij grotere evenementen bieden de chauffeurs van businesstravel-mulder de perfecte vervoersoplossing voor zowel VIP’s als artiesten. De finesse zit ‘m in de details, dat weten wij. 

Luxe vervoer op maat
Voor een auto met chauffeur leveren wij maatwerk. Of het nu gaat om een midden- of topklasse model, een busje of touringcar. Geen vraag is onmogelijk en u bent gegarandeerd van kwaliteit. Weet u niet precies welk vervoer het best past bij uw vraag of project? Dan adviseren onze ervaren medewerkers u graag over de meest passende en efficiënte oplossing.